BEHANDELINGEN

 

Bodyscan

Bodyscan/electro-
acupunctuur

 

Het Prognos computer analyse & therapie systeem is een innovatief hightech computer systeem ter herstel van een goede gezondheid. Het is afkomstig uit de ruimtevaart geneeskunde.

Deze bodyscan is een veilig en pijnloze methode om het totale lichaam door te lichten, klachten te verhelpen en te voorkomen.

Deze behandelwijze is gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen.

Met behulp van de Prognos bodyscan stellen wij vast welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn en door welke oorzaken deze verstoringen kunnen zijn ontstaan.

Vervolgens wordt de oorzaak van de klachten behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten definitief kunnen verdwijnen. Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

 

Cavitatie

Verjonging/versteviging Cavitatie Radiofrequentie

 

Lichaam:

Laagfrequent ultrasone geluidsgolven, bij cavitatie maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie en behandeling van cellulitis op benen, heupen, buik, etc. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

 

Gezicht:

Radiofrequentie behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd en de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert.

 

 

 

Massage

Massagevormen &
Cupping

 

Massage:

Wanneer het gaat om klachten of symptomen kan een massage helpen om deze te verhelpen of te verlichten. Het kan gaan om zowel lichamelijke als geestelijke of emotionele klachten. Een massage vermindert niet alleen stress, maar ook angstklachten en zelfs depressieve gevoelens. Wist je dat 10 minuten massage al heilzaam kan zijn? 

 

Cupping:

Een cupping-massage is een massage waar gebruik gemaakt wordt van cups van glas, siliconen of ander materiaal. Deze cups worden op de huid gezet en vacuüm getrokken.

Dit vacuüm kan op verschillende manieren verkregen worden, bijvoorbeeld met een pompje. Door het vacuüm komt de huid en het onderhuids bindweefsel omhoog in de cup. Dit zorgt ervoor dat in het behandelde gebied de doorbloeding sterk toeneemt en de verklevingen los gaan. Zeker goed behandeling bij rug-, nek-, en schouderklachten.

 

Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk het consult. Dit kunt u informeren bij uw verzekeraar. Geadviseerde supplementen worden in de regel niet vergoed.