Over ons

 

Paramedisch Natuurgeneeskundig- Energetisch Specialist - Oprichter Body & Health Concept

Karin Glaser

 

Welkom bij het Natuurgeneeskunde Centrum, waar we geloven in de kracht van de natuur om de gezondheid en het welzijn te bevorderen.

Mijn inspiratiebron zijn kinderen en volwassenen die soms met een eenvoudige ondersteuning en met een goed individueel afgestemd behandelplan, vaak bestaande uit meerdere behandelvormen, grote sprongen kunnen maken.

Hierbij is de visie op gezondheid multifactorieel. Er spelen vaak zoveel factoren een rol dat een behandeling alleen zinvol is als dit goed in kaart wordt gebracht.

In onze praktijk richten wij ons op het identificeren van de oorzaken van uw gezondheidsproblemen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden. Ook mensen met chronische klachten en medicijngebruik kunnen veel meer dan zij vaak denken. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken op uw reis naar een gezonder en evenwichtiger lichaam.

 

Het Natuurgeneeskunde Centrum is geaccrediteerd door de beroepsvereniging BATC. Afhankelijk van u verzekering worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar